سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند

ماجرای تکذیب رایزنی متکی برای ریاست مجلس چه بود؟

یک ماه به آغاز به کار مجلس دوازدهم باقی مانده است و موضوع انتخابات هیات رئیسه و رئیس مجلس از سوی تعدادی از کنشگران سیاسی و منتخبان مجلس آینده مطرح شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۲۳۷۸۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک ماه به آغاز به کار مجلس دوازدهم باقی مانده است و موضوع انتخابات هیات رئیسه و رئیس مجلس از سوی تعدادی از کنشگران سیاسی و منتخبان مجلس آینده مطرح شده است.

پیش از این نماینده مردم نجف آباد و عضو فراکسیون انقلاب از رایزنی منوچهر متکی با منتخبان مجلس جهت تمایل او برای نامزدی ریاست مجلس شورای اسلامی خبر داده بود، اما دفتر متکی هرگونه رایزنی و تماس تلفنی او با این نماینده مجلس را تکذیب کرد و گفت: متکی نه تنها هیچگونه تماس تلفنی با نماینده مجلس درباره اعلام آمادگی‌اش برای ریاست آینده خانه ملت نداشته است، بلکه بارها در گفت‌وگو با رسانه های مختلف تاکید کرد که در این باره در ۷ خرداد اظهار نظر خواهد کرد.

گفت‌وگوی عضو فراکسیون انقلاب و نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی با ایرنا را در ادامه بخوانید:

 

ابوالفضل ابوترابی در واکنش به توضیحات دفتر متکی که نسخه‌ای از آن در اختیار ایرنا قرار گرفته است، گفت: فردی به نام آقای فرقانی که باشگاه تحریمی‌ها را پیگیری می‌کند و به مجلس نیز رفت و آمدهایی دارد به نمایندگی از آقای متکی هم تلفنی و هم حضوری درباره آمادگی وی برای نامزدی ریاست مجلس دوازدهم با من صحبت کرده است.

وی اعلام‌کرد: یکی از منتخبان جدید استان اصفهان در مجلس دوازدهم نیز خبر داد که درباره این موضوع با وی نیز به صورت تلفنی صحبت شده است.

عضو فراکسیون انقلاب گفت: اگر آقای متکی صحبت‌های آقای فرقانی را قبول ندارد بهتر است نسبت به صحبت‌ها و اقدامات و اظهارات وی واکنش نشان دهد و آنها را تکذیب کند!/ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار